Блог майстра виробничого навчання Юлії Шульженко
Дистанційне навчання
Група № 25 "Кухар. Кондитер."
1.
Приготування вафельного тіста та виробів з нього.
2.
Приготування пісочного тіста та виробів з нього.
3.
Приготування прісного здобного тіста та виробів з нього.
4.
Приготування пряничного тіста сирцевим способом.
5.
Приготуваннябісквітного тіста холодним способом.
6.
Приготуваннябісквітного тіста з підігрівом.
7.
Приготування тістечок і тортів нарізних.
8.
Приготуваннятістечка «Пісочне кільце».
9.
Приготуваннятістечка «Корзинка з кремом і фруктовою начинкою».
10.
Приготування торта “Пісочно-фруктового”.
11.
Приготування тістечок і тортів в асортименті з різних видів тіста, які виробляються на підприємстві.
Відео- дистанційне виробниче навчання
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий